• fu'a oloa

Fa'aoga lelei o le fusipa'u conveyor

I le taimi nei, o le conveyor fusipaʻu o loʻo faʻaaogaina i totonu o pisinisi faʻapisinisi i totonu o le atunuʻu e le gata o loʻo i ai le avanoa o le umi o mea e faʻafeiloaʻi ai le mamao i le gaosiga ma le felauaiga, ae e mafai foi ona iloa lelei le aʻafiaga o le faʻaauauina o meafaitino i le gaosiga ma le felauaiga, ma iloa le faʻafouina. ma otometi o gaosiga;e le gata ina faʻasaoina le faʻaaogaina o punaoa, ae faʻapea foi ona sili atu le saogalemu ma faʻatuatuaina mea i le faagasologa o felauaiga.

avefe'au<

Pe a faʻaaogaina i le gaosiga ma le felauaiga, e mafai ona faʻaumi pe faʻapuupuuina le fusi o le fusipaʻu e tusa ai ma manaoga eseese o gaosiga o gaosiga o atinaʻe taʻitasi.

Belt conveyor o loʻo i ai le lelei o le fausaga faʻapipiʻi, faʻavaa malamalama, faʻamavae faigofie, ma isi. E mafai ona tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasiga faʻatasi e aunoa ma le tuʻuina o soʻo se atinaʻe.O le tele o le mamafa o le mea o loʻo tuʻuina atu e le conveyor ma le gafatia o le faʻafeiloaʻiga, pe a tele le mamao o le felauaiga, e mafai e le taʻavale vaeluaga o le fusipaʻu ona faʻafetaui manaʻoga o le tuʻuina atu o mea.Pe a momoli atu le mea i le conveyor fusipaʻu mo le felauaiga, e mafai ona sili atu le aveina o le mea i le taunuuga e ala i le feeseeseaʻi o le fusi conveyor.O le mea lea, o le belt conveyor o loʻo faʻaaogaina lautele i pisinisi gaosiga eseese.

Xinxiang Hongda Vibrating Equipment Co., Ltd. fa'apitoa i le gaosiga o masini vibrating, su'esu'eina ma fa'auluina meafaigaluega, o se su'esu'ega ma atina'e, gaosiga, fa'atau ma le tautua i se tasi o atina'e gaosiga.
O a matou oloa e auina atu i fafo i le silia ma le 60 atunuu ma itulagi i le lalolagi atoa.Ma matou maua tali lelei mai a matou tagata faʻatau.O a tatou oloa e masani ona faʻaaogaina i le koale, metallurgy, maʻa, mea faufale, vailaʻau, vailaʻau vailaʻau, saito, eletise eletise, sima, gaosiga o masini ma isi pisinisi.O loʻo faʻamalosia e le kamupani le "ola i le lelei, atinaʻe e ala i le taʻutaʻua".Matou te faʻamoemoe e fatuina se lumanaʻi sili atu ma oe.


Taimi meli: Me-23-2022